Pachete

SEDINTE FOTO

Sedintele foto pot avea loc in studio, afara sau acasa la tine.  Fiecare locatie are plusuri si minusuri, insa este foarte important sa stii ce iti doresti de la o sesiune foto. Detaliile le vom stabili la programarea sedintei. Sedinta poate dura intre 1-3 ore, in functie de pachetul ales. Fotografiile le vei primi in termen de 20 zile de la data sedintei.

Sesiunile cu tematica sarbatorilor (Paste, Craciun) au un statut separat iar ofertele vor fi prezentate la lansarea campaniei. Sesiunile cu tematica sarbatorilor nu fac parte din sedintele gratuite oferite in diverse pachete.

De asemenea, pot exista si oferte in anumite perioade.

 

SESIUNI DE FAMILIE – fotografiile predominante vor fi cu toti membrii familiei:

 • Pachet MINI: 250 lei, 40 fotografii digitale, predate prin transfer online
 • Pachet MAXI: 500 lei, 80 fotografii digitale, predate prin transfer online si stick USB inclus, 4 fotografii printate in format 20×30 cm (din cele 80)

*La alegerea pachetului MAXI, primesti un voucher cadou, continand o sesiune foto in valoare de 180 lei, 20 de fotografii, pe care il poti folosi pentru tine sau pe care il poti darui cuiva drag. Voucherul este valabil 3 luni de la data emiterii. Sesiunea gratuita va avea loc in Bucuresti.

 

MATERNITATE SI BEBELUSI (0-11 luni):

 • Pachet MINI: 250 lei, 40 de fotografii digitale, predate prin transfer online
 • Pachet MAXI: 500 lei, 80 de fotografii digitale, predate prin transfer online si stick USB inclus, 4 fotografii printate in format 20×30 cm (din cele 80)

*La alegerea pachetului MAXI, primesti un voucher cadou, continand o sesiune foto in valoare de 180 lei, 20 de fotografii, pe care il poti folosi pentru tine sau pe care il poti darui cuiva drag. Voucherul este valabil 3 luni de la data emiterii. Sesiunea gratuita va avea loc in Bucuresti.

 

 COPII (12 luni +, sedinta aniversara, smash the cake, etc.) – fotografiile predominante vor fi cu copilul

 • Pachet MINI: 250 lei, 40 de fotografii digitale, predate prin transfer online
 • Pachet MAXI: 500 lei, 80 de fotografii digitale, predate prin transfer online si stick USB inclus, 4 fotografii printate in format 20×30 cm (din cele 80)

*La alegerea pachetului MAXI, primesti un voucher cadou, continand o sesiune foto in valoare de 180 lei, 20 de fotografii, pe care il poti folosi pentru tine sau pe care il poti darui cuiva drag. Voucherul este valabil 3 luni de la data emiterii. Sesiunea gratuita va avea loc in Bucuresti.

 

EVENIMENTE

Fotografiile le vei primi in termen de 20 zile de la data evenimentului, pe stick usb inclus. Pachetele pot fi personalizate.

BOTEZ:

 • 900 lei Fotografierea in intregime a evenimentului (acasa, biserica, restaurant), minim 500 de fotografii
 • 750 lei Fotografii biserica + restaurant 3 ore, minim 300 de fotografii
 • 600 lei Fotografii acasa (1 ora) + biserica, minim 250 de fotografii
 • 450 lei individual/loc. (doar acasa/doar biserica/doar restaurant 3 ore), minim 200 de fotografii

*La oricare varianta aleasa pentru botez, primesti un voucher cadou, continand o sesiune foto in valoare de 180 lei, 20 de fotografii, pe care il poti folosi pentru tine sau pe care il poti darui cuiva drag. Voucherul este valabil 3 luni de la data emiterii. Sesiunea gratuita va avea loc in Bucuresti.

 

CUNUNII CIVILE:

 • 800 lei: Primarie + Restaurant 4 ore, minim 500 de fotografii
 • 500 lei individual/loc. (doar primarie/doar restaurant 3 ore), minim 200 de fotografii

*La oricare varianta aleasa pentru cununie, primesti un voucher cadou, continand o sesiune foto in valoare de 180 lei, 20 de fotografii, pe care il poti folosi pentru tine sau pe care il poti darui cuiva drag. Voucherul este valabil 3 luni de la data emiterii. Sesiunea gratuita va avea loc in Bucuresti.

 

PETRECERI (Gradinita, Aniversare, Mot, Etc.) –  De la 200 lei

ALTELE

 • Album fotocarte format 15×20 cu 12 pagini – 100 lei
 • Fotografie de produs
 • Vouchere cadou