Despre

“Amintiri” a luat nastere in mod firesc dupa ce, cativa ani am incercat diferite tipuri de fotografie. M-am oprit la fotografia de familie pentru ca imi place sa creez povesti, insa in timpul liber si in vacante experimentez in continuare si celelalte genuri, pentru ca, pentru mine, fotografia nu este doar o pasiune, ci este un mod de viata.

Pe la 15 ani am primit cadou primul aparat foto, care era pe film. Toti banutii de buzunar se duceau pe filme foto si developari la centre specializate. Nu aveam multe cunostinte de fotografie,  iar despre cursuri nici nu se putea aduce vorba. Asa ca am invatat singura si “din mers”. Eram incredibil de nerabdatoare pana primeam pozele developate, pentru ca pe atunci nu puteam sa vad instant ce a iesit.

Ulterior, cand am vazut ca nu e o pasiune trecatoare am inceput sa investesc in mine si in aparatura. Am facut cursuri, am studiat tutoriale si am incercat sa ma perfectionez. A durat mult timp pana sa am curaj sa imi fac primul portofoliu online (peisaje si produs) si si mai mult timp pana sa fac prima sedinta foto tip portret.

Mai am atat de multe de invatat si atat de multe vise incat nu stiu daca imi va ajunge o viata de om 🙂