Intrebari si raspunsuri

 

Este normal ca atunci cand te hotarasti sa faci o sedinta foto sa ai o multime de intrebari. Iata cele mai frecvente dintre ele:

  • Cat costa si cate fotografii voi primi?

La sectiunea Pachete vei gasi toate informatiile. Pachetele de baza sunt fixe insa, se pot adauga in plus, contra cost, alte optiuni: mai multe fotografii, fotografii printate, etc.

  • Ce stil/culori voi adopta?

Stilul si culorile trebuie sa te reprezinte, sa arate cum esti tu, cum sunteti voi. In cazul sesiunilor in studio, decorul il vom alege de comun acord dintre cele existente. Mai putin in sesiunile cu tematica de sarbatoare, in care decorurile sunt fixe si stabilite de la inceputul sesiunilor. Toate acestea, la un loc,  vor crea povestea ta. De aceea, este foarte important sa spui ce iti doresti de la sesiunea foto si incurajez foarte mult comunicarea dintre noi.

  • Cu ce ma imbrac?

Detaliile privind imbracamintea le vom stabili in functie de stilul ales. In general, hainutele trebuie sa fie in concordanta cu decorul ales, insa nu este nevoie sa faceti cumparaturi in plus, special pentru sesiunea foto

 

  • In cat timp se predau fotografiile?

Termenul de predare este de 20 zile, mai putin in cazul sesiunilor cu tematica de sarbatoare unde in general este mai mic si specificat in cadrul campaniei.

  • Unde voi face fotografiile?

Fotografiile pot fi facute in studio, afara sau acasa la tine. Preturile raman aceleasi daca esti din Bucuresti.

  • Putem primi toate fotografiile, cele needitate sau varianta RAW?

Nu, nu vei primi toate fotografiile, ci doar cele specificate in pachet si nici fotografii needitate sau brute.

  • Fotografiezi si evenimente?

Da. Gasesti la sectiunea Pachete preturile si ofertele speciale, iar pentru orice alte detalii te rog sa ma contactezi.