SMASH THE CAKE-detalii si preturi

Pentru sesiunile cu tortulet am pregatit doua pachete:

  • Pachet mic 300 lei, 2 decoruri la alegere din cele disponibile, 45 de fotografii, din care 5 cadre de familie
  • Pachet mare 400 lei, 3 decoruri la alegere din cele disponibile, 65 de fotografii, din care 5 cadre de familie

Sesiunile CAKE SMASH au loc de regula in studio, insa in functie de vreme se pot face si in aer liber. Recuzita este inclusa, insa in aer liber aceasta este limitata. Studioul dispune de hainute, cifre, litere, toppere pentru tort, cosulete, baloane si alte accesorii necesare, insa desigur puteti aduce si voi orice accesoriu care vreti sa apara in fotografiile cu bebelusii vostri.

TORTUL trebuie adus de voi, insa va pot recomanda cativa colaboratori in cazul in care nu stiti de unde sa il procurati. Toti colaboratorii mei fac si tortulete “baby friendly”

Sesiunea poate dura intre 45 minute si 1,5 ore in functie de dispozitia copiilor. La sedinta pot participa si parintii sau fratiorii, insa cadrele cu acestia sunt limitate.

Decorurile de la care pornim le gasiti pe pagina DECORURI, care este actualizata in functie de achizitiile noi, insa pentru cadrele cu tort le putem personaliza in cazul in care aveti in gand ceva tematic.

O parte din portofoliu il gasiti in sectiunea CAKE SMASH ca sa vedeti cum arata decorurile “in actiune” sau, desigur, pe BLOG