Pachete

PRETURI 2022

SEDINTE FOTO

Sedintele foto pot avea loc in studio sau in aer liber.  Fiecare locatie are plusuri si minusuri, insa este foarte important sa stii ce iti doresti de la o sesiune foto. Detaliile le vom stabili la programarea sedintei. Sedinta poate dura intre 30 min si 2 ore, in functie de pachetul ales. Fotografiile le vei primi in termen de 20 zile lucratoare de la data selectiei, in format digital, prin galerie online privata, valabila o luna. Fotografiile pe care le vei primi editate, vor fi selectate de tine, daca doresti astfel.
Sesiunile cu tematica sarbatorilor (Paste, Craciun) au un statut separat iar ofertele vor fi prezentate la lansarea campaniei. De asemenea, pot exista si alte oferte in anumite perioade ale anului.

Numarul fotografiilor din pachete este fix. Dupa primirea galeriei pentru selectie, suplimentar, se pot achizitiona fotografii editate la pretul de 20 lei/fotografie sau se pot achizitiona toate fotografiile needitate, in format JPEG, la dimensiune web, la pretul de 300 lei. Numarul fotografiilor needitate poate varia de la o sesiune la alta. Fotografiile needitate nu se pot achizitiona separat, ci doar impreuna cu pachetul pentru care ati optat.

SMASH THE CAKE (1 AN) sau SITTER (7-11 luni), in studio, hainute incluse pentru varsta de 7-18 luni (in functie de bebelus). Tortuletul trebuie adus de voi:                                                            

 • 400 lei, 2 setup-uri (decoruri), 40 de fotografii, doua tinute, 1 ora, nu se predau fotografii needitate
 • 600 lei, 3 setup-uri, 60 de fotografii, trei tinute, cadou toate fotografiile needitate, primite pentru selectie, 1.5 ore, 2 tablouri in format A4

MATERNITATE, in studio, tinute incluse, cadre si cu partenerul sau ceilalti copii, 1-2 ore

 • 300 lei, 1 decor,  15 fotografii, nu se predau fotografii needitate
 • 400 lei, 2 decoruri, 40 de fotografii, nu se predau fotografii needitate

PORTRET, individuale, in studio, 1-2 ore

 • 300 lei, 1 decor,  15 fotografii, nu se predau fotografii needitate
 • 400 lei, 2 decoruri, 40 de fotografii, nu se predau fotografii needitate

FAMILIE, COPII, in studio, 1 ora

 • 300 lei, 1 decor,  15 fotografii, nu se predau fotografii needitate
 • 400 lei, 2 decoruri, 40 de fotografii, nu se predau fotografii needitate
 • In functie de marimea familiei se stabilesc toate detaliile

FINE ART (cadre artistice, editare pronuntata ten, texturi adaugate, etc), 2 ore

 • 700 lei, 10 fotografii, nu se predau fotografii needitate

IN AER LIBER (OUTDOOR) –  durata 1 ora

 • 350 lei, 40 fotografii, (cadou toate fotografiile needitate primite pentru selectie). Pentru sedintele ce au loc in afara orasului se percepe o taxa suplimentara de 50 lei.

EVENIMENTE

Fotografiile le vei primi in termen de 30 zile lucratoare de la data evenimentului in format digital, prin galerie privata online valabila o luna. Sedintele gratuite pot avea loc doar in Bucuresti si se stabilesc de comun acord.

BOTEZ

 • BASIC 600 lei – Fotografii slujba religioasa si in fata bisericii, la finalul slujbei
 • OPTIM 900 lei –  Fotografii slujba religioasa + 3 ore extra (acasa si/sau la restaurant *imediat dupa slujba religioasa), daca toate au loc in aceeasi zi
 • COMPLET 1500 lei – Fotografierea in intregime a evenimentului (acasa, biserica, restaurant pana la aducerea tortului, maxim ora 22.00), daca toate au loc in aceeasi zi.

La pachetele OPTIM si COMPLETE primesti un VOUCHER CADOU, continand o sesiune foto de familie in valoare de 400 lei, 40 de fotografii, pe care il poti folosi pentru tine sau pe care il poti darui cuiva drag. Voucherul este valabil 6 luni de la data emiterii. Sesiunea gratuita va avea loc in Bucuresti, in timpul saptamanii.

CUNUNII CIVILE:

 • 500 lei: Fotografii la Starea civila
 • 900 lei: Fotografii la Stare civila + Restaurant primele 3 ore

PETRECERI

(Aniversare, Mot, Etc.) –  De la 350 lei/ora

Programeaza sedinta sau evenimentul tau folosind urmatoarele date de contact:

Telefon/Whatsapp: 0775 246 226
Facebook: @AmintiriByAlinaBazavan
Email: ali.bazavan@gmail.com /Bucuresti